Aktuelt fra Norges Råfisklag

13. jan 2022
Få varsel om nye dynamiske minstepriser rett på mobil!

Hovedsesongen i torskefisket er i gang, og i morgen settes årets første dynamiske minstepriser for torsk og hyse. For at du lettere skal holde deg oppdatert på endringene har vi utviklet meldingstjenesten "Viktige meldinger". Her finner du informasjon om hvordan du melder deg på.

12. jan 2022
Norges Råfisklag lanserer splitter nye statistikk-sider for fiskeriene

Råfisklagets nye statistikk-sider gir umiddelbar innsikt i tall og data fra fiskeriene. Dette gjelder alt fra hvor mye fisk og skalldyr som er levert og solgt til hvilke fiskeredskap som er brukt, og du kan følge utviklingen fra time til time.

07. jan 2022
Årsoppgave for fiskere 2021 kommer i et nytt og bedre format!

Årsoppgaven sendes ut i løpet av siste halvdel av januar 2022. Vi minner om at du kan finne tallene som presenteres i årsoppgaven inne på Mine Sider, i rapporten «omsetning periode» under «Dokumenter». Nevnte rapport gir deg mulighet til å vise omsetning for et spesifikt fartøy, eller totalomsetning for bedriften for angitt periode.

06. jan 2022
Revidering av Norsk Standard for kvalitetsmerket Skrei

Etter tilbakemeldinger fra næringen har Norges sjømatråd i samarbeid med Norges Råfisklag, Standard Norge og representanter fra hvitfisknæringen jobbet med en revidering av skreistandarden. Nå er resultatet klart.

03. jan 2022
Toppnotering for norske fiskere og omsetningsrekord i 2021

Det ble solgt fisk og skalldyr for hele 13,4 milliarder kroner i Norges Råfisklag i 2021. Norske fiskere sto for 11,7 milliarder, hvilket er høyeste omsetningsverdi gjennom tidene.