Aktuelt fra Norges Råfisklag

21. Oct 2021
Daniel Lauritzen er Årets kvalitetsfisker 2021

Årets kvalitetsfisker ble svært overrasket da han ankom fiskebruket på hjemplassen i Kjøllefjord. Reder og skipper Daniel Lauritzen på båten «Tinder» er kåret til Årets kvalitetsfisker for sitt arbeid med å levere fisk og kongekrabbe i verdensklasse.

18. Oct 2021
Fisknytt uke 41

Størst aktivitet i Finnmark, der det i hovedsak leveres torsk, hyse og sei som er fisket med line og snurrevad. Økning i garnfiske etter sei i Troms i takt med årstiden. En liten økning også i leveranser av sjøfryst råstoff, der fangstene domineres av torsk og sei.

11. Oct 2021
Fisknytt uke 40

Med et sjeldent solglimt dominerte dårlig vær forrige uke og førte til redusert aktivitet sammenlignet med ukene før. For kystflåten ga dette seg utslag i reduserte leveranser av alle artene som er beskrevet i rapporten. Det samme gjelder for leveranser av sjøfryst fisk.

08. Oct 2021
Seminar for deg som er interessert i fiskerirett

Norges Råfisklag gjentar suksessen og inviterer jurister, myndigheter og andre interesserte fra fiskerinæringen til fagseminar.

06. Oct 2021
Råfisklaget søker økonomistudent til internship

Norges Råfisklag har igjen gleden av å tilby deltidsjobb til en student på vår regnskapsavdeling i Tromsø. Stillingen er et internship som varer fra 1. november 2021 til 30. mai 2022, med mulighet for forlengelse.

04. Oct 2021
Fisknytt uke 39

Det meste av omsetningen forrige uke dreier seg om sjøfryst råstoff, der torsken, godt hjulpet av økt prisnivå, var størst i verdi. Seien var imidlertid størst i kvantum, både for fersk og fryst. Omsetningen av fersk torsk ble noe redusert fra uka før og skyldes reduksjon i trållandinger, men ellers var det fin øking for sei, hyse, kongekrabbe, taskekrabbe og kystreke.