Aktuelt fra Norges Råfisklag

17. jan 2022
Fisknytt uke 2

Ekstremværet Gyda satte sitt preg på aktiviteten langs kysten fra onsdag til fredag i forrige uke, spesielt i området fra Møre til Helgeland. Ikke fullt så kraftig vind og nedbør lenger nord, men likevel nok til å redusere leveransene de nevnte dagene til et minimum. Dermed ble det reduserte leveranser av sei sammenlignet med uke 1, stabilt for torsken, litt opp på hysa og fin øking i leveranser av kongekrabbe. Betydelig reduksjon i omsetningen av fryst råstoff sammenlignet med rekordnivået vi har hatt mot slutten av fjoråret og første uka av 2022.

13. jan 2022
Få varsel om nye dynamiske minstepriser rett på mobil!

Hovedsesongen i torskefisket er i gang, og i morgen settes årets første dynamiske minstepriser for torsk og hyse. For at du lettere skal holde deg oppdatert på endringene har vi utviklet meldingstjenesten "Viktige meldinger". Her finner du informasjon om hvordan du melder deg på.

12. jan 2022
Norges Råfisklag lanserer splitter nye statistikk-sider for fiskeriene

Råfisklagets nye statistikk-sider gir umiddelbar innsikt i tall og data fra fiskeriene. Dette gjelder alt fra hvor mye fisk og skalldyr som er levert og solgt til hvilke fiskeredskap som er brukt, og du kan følge utviklingen fra time til time.

10. jan 2022
Fisknytt uke 1

Gjennom julen og inn i det nye året har mange båter i havfiskeflåten vært ute, noe som har ført til rekordsalg av sjøfryst fisk. Blant disse båtene finner vi tidligere vinner av «årets kvalitetsfisker», autolinebåten O. Husby.

07. jan 2022
Årsoppgave for fiskere 2021 kommer i et nytt og bedre format!

Årsoppgaven sendes ut i løpet av siste halvdel av januar 2022. Vi minner om at du kan finne tallene som presenteres i årsoppgaven inne på Mine Sider, i rapporten «omsetning periode» under «Dokumenter». Nevnte rapport gir deg mulighet til å vise omsetning for et spesifikt fartøy, eller totalomsetning for bedriften for angitt periode.