Få varsel om nye dynamiske minstepriser rett på mobil!

Hovedsesongen i torskefisket er i gang, og i morgen settes årets første dynamiske minstepriser for torsk og hyse. For at du lettere skal holde deg oppdatert på endringene har vi utviklet meldingstjenesten "Viktige meldinger". Her finner du informasjon om hvordan du melder deg på.

Foto: Geir Halvard Nilssen Antonsen

13. jan 2022 - Norges Råfisklag


Råfisklaget har utviklet og tatt i bruk tjenesten "Viktige meldinger" for at du skal kunne holde deg oppdatert på siste nytt innen priser, regelverk og utvikling i fiskeriene. Du kan velge å motta varsel på SMS og/eller e-post. 

Slik melder du deg på: 

  1. Trykk her for å registrere deg.
  2. Fyll inn fornavn, etternavn, mobilnummer og e-postadresse. 
  3. Huk av for hvilken varslingsmetode du ønsker; enten SMS, e-post eller begge to.
  4. I bolken "Minstepris" huker du av for de artene du ønsker å få varsel om når det skjer endringer i minstepris. Du kan velge så mange arter du ønsker. Dersom du ønsker varsel om alle arter huker du av for "Alle" øverst. 
  5. I bolken "Regelverk" huker du av for hvilke regelverksendringer du ønsker varsel om. Du kan velge så mange tema du ønsker. Dersom du ønsker varsel om alle regelverksendringer huker du av for "Alle" øverst. 
  6. I bolken "Nyheter" kan du velge å få varsel om "Generelle nyheter" og "Fisknytt". Generelle nyheter gjelder alle artikler som publiserer på vår nettside. Fisknytt er en ukentlig oppsummering av forrige ukes fiskerier. 
  7. I feltet nederst til venstre på siden huker du til slutt av for at du har lest Norges Råfisklags vilkår, og trykker "Lagre".
  8. Du er nå påmeldt vår meldingstjeneste og vil motta varsel basert på dine valg.Ønsker du å endre, eller melde deg av tjenesten finner du linken nede til høyre på samme side. 

Dersom du trenger hjelp til å melde deg på, endre eller melde deg av tjenesten kan vi nås på telefon 77660100 i våre åpningstider mandag-fredag kl. 08.00-15.45.